Instal·lades 155 llumeneres noves amb tecnologia LED al nucli de Boscos

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès informa que ja estan completament instal·lades les 155 llumeneres noves amb tecnologia LED al nucli de Boscos. Aquesta iniciativa forma part del compromís del consistori per millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat del municipi


Les llumeneres són de la marca Novatilu i model “Siena” en color gris. Aquest projecte ha suposat una inversió total de 39.338,61€, incloent-hi la compra i la instal·lació dels nous punts de llum.
Amb aquesta actualització, el municipi no només aconseguirà una il·luminació més eficient i duradora, sinó que també contribuirà a la reducció del consum energètic i les emissions de CO2, alineant-se amb els objectius mediambientals i sostenibles establerts per l’ajuntament.


L’alcalde, Amadeu Benach, ha destacat que “la instal·lació d’aquestes llumeneres LED representa un pas important cap a un municipi més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Amb aquest tipus d’iniciatives, Banyeres del Penedès continua avançant cap a un futur més verd i eficient.”

L’Ajuntament reitera el seu compromís de seguir treballant en projectes que beneficiïn la comunitat i el medi ambient.