Ja es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions generals del 23 de juliol

Aquesta sol·licitud haurà de formular-se exclusivament a qualsevol Oficina de Correus a partir del 30 de maig i fins al 13 de juliol.

Des d’aquesta setmana es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. Les persones interessades tenen fins al 13 de juliol per sol·licitar-ho i es pot realitzar de forma presencial a qualsevol oficina de Correus o telemàticament amb un certificat electrònic a través del web de Correos.es.

D’altra banda, la data límit per a votar per correu una vegada tramitada la sol·licitud serà el 19 de juliol (inclòs). Un cop queda registrada la petició i l’Oficina del Cens Electoral hagi admès la sol·licitud de vot per correu, ja no es podrà votar de manera presencial a la mesa el 23 de juliol.

El funcionari de Correus encarregat de rebre-la exigirà a l’interessat l’exhibició del seu DNI, Permís de Conduir o Passaport, aquest comprovarà la coincidència de la signatura i estamparà a l’imprès el segell de dates de Correus. En cap cas s’admetrà a aquest efecte l’exhibició de fotocòpies dels documents citats, segons l’article 85.1 de la LOREG.

Més informació al web https://www.correos.es/es/es/particulares/para-el-ciudadano/voto-por-correo