La banyerenca Griselda Serret, bronze al Mundial de marxa per equips sots 20

L’atleta de Banyeres del Penedès, Griselda Serret va obtenir el passat divendres 4 de març, la medalla de bronze al Mundial per equips de marxa en la categoria sots 20 que s’està disputant a Muscat (Omán), al Pròxim Orient, i on forma part del combinat de la selecció espanyola.

Serret va finalitzar en 17a posició, després de sortir en 24a, amb un temps de 51:29 i va col·laborar en l’èxit col·lectiu de l’equip espanyol, en un dia de condicions molt dures amb temperatures de vora els 30 graus s i una humitat del 68% que va complicar la cursa per les persones participants. Van completar el podi el combinat xinès, primeres i australià, segones, amb un total de 36 participants.

Cal destacar que Griselda és juntament amb dues corredores americanes l’única de la categoria sots 18 que competia amb sots 20 i de la seva edat va ser la primera corredora. A més, no ha tingut cap amonestació en marxa i ha viscut una gran experiència anant a un Mundial.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès volem felicitar a la Griselda per l’èxit obtingut i encoratjar-la a continuar així!