Nous abocaments incívics al Poet

La zona del Poet ha patit molts abocaments incívics i descontrolats en els darrers anys. Aquests fets fan que aquest Ajuntament i els propietaris dels terrenys lluitin de manera constant per intentar mantenir els terrenys en les millors condicions de salubritat i higiene, però lamentablement, tot i les constants neteges que es porten a terme, segueixen produint-se aquests tipus d’abocaments.

El passat mes de juliol, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, juntament amb la Junta de Compensació del Poet, van decidir tancar l’accés al polígon per evitar tant els abocaments descontrolats com les concentracions il·legals de persones les nits dels caps de setmana. Aquest tancament ha estat supervisat pels Mossos d’Esquadra.

Aquesta setmana ens hem trobat novament abocaments incívics en aquesta zona, però no dins el polígon sinó que a l’estar tancat l’accés, l’abocament l’han fet just davant de les tanques.

Des de l’Ajuntament seguirem treballant per enxampar aquests infractors i, com ja hem fet en altres ocasions, si aconseguim identificar-los seran sancionats.