Recollida d’entrades Festa Major 2021

Un any més arriba la nostra Festa Major, enguany també marcada per les restriccions i mesures de la prevenció de la Covid-19. Igual que l’any passat, els actes amb més volum d’espectadors es faran a la pista coberta per tal de complir amb la normativa com és el control de l’aforament i d’assistents als espectacles,  mantenir la distància de seguretat o l’ús de la mascareta.

Per tal de facilitar el control de l’aforament i dels assistents hi ha dos actes que requereixen entrada, aquesta és gratuïta i els empadronats/des o amb residència al nostre terme municipal la podran recollir durant aquesta setmana al Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès. Els actes són els següents:

  • Divendres a les 22.30 h, la Nit Màgica de Banyeres, amb l’espectacle “Il·lusionadors”. Festival de màgia que reuneix a cinc dels millors mags catalans especialitzats en totes les disciplines de la màgia i que recull números amb premis nacionals i internacionals.
  • Diumenge a les 20.00 h Ball de tarda amb l’Orquestra Selvatana i a les 00.00 h concert amb l’Orquestra Selvatana. Hi haurà una sola entrada pels dos actes, a la sortida del ball de tarda es posarà una identificació per tornar a entrar al concert de la nit.

Els horaris per a la recollida d’entrades al Centre Cívic Ernest Lluch són els següents:

  • dilluns 5 de juliol de 9 h a 14 h.
  • dimarts 6 de juliol de 9 h a 14 h i de 18 h a 20 h.
  • dimecres 7 de juliol de 9 h a 14 h.
  • dijous 8 de juliol de 9 h a 14 h i de 18 h a 20 h.
  • divendres 9 de juliol de 9 h a 14 h.

Es demana a tots els veïns i veïnes que només recullin les entrades per als actes que tinguin previst assistir.

A partir de demà, es repartirà el programa de la Festa Major porta a porta amb la informació de la resta d’activitats.