Segueix l’actualitat de Banyeres a l’Ebando i xarxes socials

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès, disposa d’una aplicació per a telèfons mòbils, anomenada Ebando que es fa servir per a notificacions d’emergències municipals, per fer difusió dels actes propis o de les entitats locals, o per difondre notícies d’interès, entre altres.

El dia 23 de gener de 2020, teníem 64 seguidors al nostre canal d’Ebando. L’any passat amb l’inici de la pandèmia de la Covid-19 va augmentar en tan sols dos mesos a més de 220 seguidors, i en quatre mesos a més de 400.

Avui en dia, tenim 870 usuaris que han descarregat aquesta aplicació, dels quals segueixen les nostres publicacions diàriament una mitjana d’entre 540 – 580 seguidors.

Avui a les portes de l’inici de les nostres Festes Majors, us animem a seguir descarregant l’aplicació i a seguir el nostre canal (Ajuntament de Banyeres del Penedès) perquè us pugui arribar tota la informació dels actes directament al vostre telèfon.

Aquest any no tindrem un programa com sempre teníem amb el recull dels actes de les diferents Festes Majors, sinó que anirem informant de cadascuna d’elles, ja que ens hem d’adaptar de manera constant a l’actualització de les restriccions que es publiquen des del PROCICAT.

La setmana vinent es passarà porta a porta un fulletó informatiu dels actes de la Festa Major de Banyeres, però a través de l’Ebando i les nostres xarxes socials disposareu de tota la informació dels actes de manera actualitzada, o de possibles modificacions (si es donés el cas).

Segueix-nos a les xarxes i a Ebando!!

  • Ebanbo
  • Twitter @banyerespenedes
  • Facebook @banyerespenedes
  • Instagram @banyerespenedes