Isaac Vives bronze als ‘Multi European Games’ de Taekwondo es classifica pels Campionats d’Europa

El banyerenc Isaac Vives es va penjar la medalla de bronze el passat 13 de juny als “Multi European Games” de Taekwondo celebrats a Sofia, Bulgària. Vives va guanyar tres combats seguits contra Polònia, Bulgària i Grècia i finalment va perdre a les semifinals contra Grècia quedant-se a les portes de la final.

D’aquesta manera quedant entre els 4 primers classificats el permet accedir directament al Campionat d’Europa que se celebrarà al mes de novembre encara a una ciutat per escollir. Aquest campionat és un dels més d’alt nivell de la disciplina i competirà en la categoria de pesos olímpics d’entre 48 i 55 kgs.

Vives va fer un campionat exemplar vencent a tres grans competidors en combats i a més sent el primer cop que competia en un campionat d’aquest nivell i sent dels més petits de la seva categoria d’entre 14 a 17 anys.

Toni Vives, pare i entrenador de l’Isaac, considera que “estem molt contents, hem treballat molt en tots els combats i les coses estan sortint molt bé, a nivell europeu l’Isaac està al top”.

Des de l’Ajuntament et volem felicitar Isaac per tots els èxits aconseguits i animar-te a seguir en el que et proposis!