La banyerenca Clàudia Díez jugarà l’any que ve als Estats Units

La banyerenca i jugadora del Barça CBS de bàsquet Clàudia Díez Martí jugarà l’any que ve als Estats Units a l’equip de la universitat de Fairbanks, Alaska, on a més també hi estudiarà.

Díez deixarà així el bàsquet català després de molts anys jugant a l’elit femenina en la seva categoria. El passat 23 de maig es va quedar a les portes de guanyar el campionat de Catalunya amb el seu equip. Van perdre a la final contra el Bàsquet Almeda de Cornellà per 63 a 60 després d’una pròrroga on tot i així Díaz es va endur el guardó de millor jugadora del partit

En quedar segones al campionat de Catalunya opten directament a competir al Campionat d’Espanya de la seva categoria que se celebra del pròxim 24 al 30 de juny a Huelva.

Díez està a punt de finalitzar la segona temporada al conjunt blaugrana, l’any passat va fitxar provinent precisament del Bàsquet Almeda des d’on jugava des de la categoria preinfantil. Els seus inicis els va fer a l’equip de bàsquet de Banyeres del Penedès des de 3r a 5è de primària, posteriorment va anar a jugar al club de bàsquet de l’Arboç des d’on va fitxar pel bàsquet Almeda de Cornellà.

Díez considera que han treballat força durant tota aquesta temporada i “podem fer una cosa molt gran, estem contentes del que hem fet i d’arribar tan amunt”.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès et desitgem molta sort Clàudia en els campionats d’Espanya i moltes felicitats pels èxits obtinguts fins ara i  amb la nova aventura americana!