Línies de subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda per aquest any 2020 que tenen per objectiu reactivar l’activitat econòmica davant l’emergència sanitària per la COVID-19

Us informem que ahir dimecres, 29 d’abril de 2020, s’han publicat al DOGC les línies de subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda per aquest any 2020 que tenen per objectiu reactivar l’activitat econòmica davant l’emergència sanitària per la COVID-19.

El Pla d’Ajuts inclou 7 programes específics del sector del Comerç, Artesania i Moda.

Bases

Convocatòria àmbit comerç

Convocatòria àmbit artesania

Convocatòria àmbit moda

Les sol·licituds es poden presentar a partir d’avui dijous, 30 d’abril, a les 00.00h, per mitjans telemàtics a través del Canal Empresa, al web del CCAM, o del Departament d’Empresa i Coneixement juntament amb la documentació específica que es requereix en cadascuna les línies del Pla d’Ajuts.

El termini de presentació finalitza el 31 de desembre d’enguany o fins que s’exhaureixi el pressupost (això pel programes 3, 4, 5 i 6, els altres són fins a 30 de juny).

Les sol·licituds s’acceptaran per ordre d’entrada fins que s’esgoti el pressupost, per tant s’han de sol·licitar amb rapidesa.

També us informem que a la web del CCAM s’ha habilitat un apartat de preguntes freqüents relacionades amb les subvencions de 2020.

Us fem arribar un resum dels programes de subvenció 3 i 4 i els enllaços a tots els programes per a la seva tramitació.

Programa 1. Suport a les entitats representatives del sector del comerç

Programa 2. Suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda

Programa 3. Reactivació del COMERÇ

ATENCIÓ! Aquest programa queda suspesa la presentació de noves sol·licituds de subvenció atès que el número de peticions rebudes i pendents de valoració supera amb escreix el pressupost inicialment assignat per a aquesta línia d’ajuts. L’exhauriment definitiu del pressupost es publicarà al DOGC mitjançant la resolució corresponent

Programa 4. Suport a la inversió per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments

Programa 5. Reactivació de la MODA

Programa 6. Reactivació de l’ARTESANIA

Programa 7. Suport a ens locals en l’àmbit del comerç i l’artesania