Repartiment de les mascaretes finalitzat

Ahir diumenge es va finalitzar el repartiment de les mascaretes porta a porta pel nostre municipi. S’han repartit gairebé tres mil mascaretes, dues per cada família de tots els nostres nuclis (Sant Miquel, Saifores, El Priorat, Casa Roja, Els Boscos, Banyeres i les diferents masies que pertanyen al nostre terme).

S’ha trucat a totes les cases i s’ha entregat el sobre en mà, mantenint les distàncies i amb les mesures de protecció adequades, o a través del timbre se’ls hi ha comunicat que els hi deixàvem a la seva bústia, per evitat deixar-les directament on algunes podrien no ser recollides o es podrien malmetre en el cas de fer mal temps.

Si hi ha alguna família que no se’ls hi hagi entregat perquè no eren a casa en el moment del repartiment la poden recollir directament a l’ajuntament en horari de 9 h a 14 h, o poden trucar al 977.67.13.50 per coordinar l’entrega en un altre horari. Si hi ha algun veí o veïna que ha d’anar a treballar i no té mascareta, la podeu recollir també a l’ajuntament ensenyant el vostre DNI, encara ens en queden unes quantes del model de protecció KN95.

Recordar que aquestes mascaretes de roba es recomana que es rentin periòdicament a alta temperatura i amb una mica de lleixiu, així poden ser usades moltes vegades.

Finalment, agrair a tots els voluntaris i voluntàries dels diferents nuclis que han col·laborat en aquest repartiment, moltes gràcies!!!

Ajuntament de Banyeres del Penedès