Repartiment de mascaretes a Banyeres del Penedès

Els que esteu seguint les nostres xarxes, teniu l’aplicació Ebando, o rebeu els whatsapps de difusió de l’ajuntament, sabreu a través de les publicacions que ja hem anat parlant del tema mascaretes i tots sou coneixedors del gran problema que és aconseguir-ne. Aquesta setmana hem començat a repartir mascaretes de protecció KN95 als nostres veïns i veïnes que s’han reincorporat a la feina i no tenien mascareta, així com a aquelles empreses del municipi que no en tenien suficients o tenien dificultat per aconseguir-les.

A Banyeres de Penedès, les persones que tenen alguna patologia, les persones més grans o les que tenen cura d’elles, les que han estat donades d’alta de l’hospital per anar a casa seva o les seves famílies, han tingut molta sort del grup de voluntàries del nostre municipi que han confeccionat centenars de mascaretes de cotó i els hi hem pogut proporcionar.

Però des de l’Ajuntament no ens hem aturat aquí, i hem lluitat per aconseguir repartir dues mascaretes per a totes les famílies a partir d’aquesta setmana, ja que moltes ens han transmès la seva preocupació en aquest tema. Ens ha arribat una comanda gran que intentarem gestionar-la perquè arribin a totes les cases i amb la col·laboració de diversos voluntaris i voluntàries dels diferents nuclis estem fent el repartiment porta a porta.

Aquest repartiment, avui dia, ja s’ha fet als nuclis de Sant Miquel, Saifores, Casa Roja, Els Boscos i Banyeres, i ja s’ha començat al Priorat. Esperem que a principis de la setmana vinent quedi tot repartit. Estem trucant a totes les cases i entregant el sobre en mà, mantenint les distàncies i amb les mesures de protecció adequades, però així evitem deixar-les a la bústia on algunes podrien no ser recollides o es podrien malmetre en el cas de fer mal temps.

Quan tinguem tot el repartiment fet ho comunicarem, i en el cas que hi hagi alguna família que no se’ls hi hagi entregat perquè no eren a casa en el moment del repartiment podran contactar amb nosaltres per coordinar l’entrega o recollir-les directament a l’ajuntament.

Agrair-vos a tots els voluntaris i voluntàries la vostra ajuda en aquest repartiment, gràcies a vosaltres tot és més fàcil.

Salutacions i endavant!!

 

Amadeu Benach i Miquel

Alcalde