Nou servei de vigilància a Banyeres del Penedès

Com ja sabem, són moments molt difícils, però sempre tenim algun veí o veïna que es creu que aquesta pel·lícula no va amb ells o elles, i fan perillar la nostra salut i/o inclús la nostra vida.

Això s’ha d’acabar, hem rebut moltes queixes i ja tenim noms d’algunes persones que no compleixen amb el confinament, i no totes són residents habituals al nostre municipi. Diguem prou!! Des del consistori farem tot el que estigui a les nostres mans. Ja hem parlat amb les autoritats corresponents i farem les denúncies que calguin. Com alcalde de Banyeres del Penedès em toca vetllar per la seguretat de tots els veïns i veïnes del nostre municipi, és el que he intentat fer i a partir d’ara encara ho faré més estrictament. Recordem que no es pot sortir de casa excepte en els casos contemplats en la llei.

A partir de la setmana vinent, hem contractat un servei de vigilància privat que realitzarà tasques diàries de vigilància dinàmica discontinua per evitar el vandalisme a tots els nuclis del nostre municipi i s’encarregarà de la nostra seguretat. Aquest servei de vigilància el fem conjuntament amb algun altre poble veí, així es poden optimitzar els costos.

Però encara vull anar més enllà, agrairia que si veieu algú passejant, fent esport al carrer o alguna altra activitat que no està permesa, per tant no respecti l’estat d’alarma, ho comuniqueu a l’ajuntament per poder tramitar la denúncia corresponent.

Quedeu-vos a casa!

Amadeu Benach
Alcalde