Fem servir els contenidors de la recollida selectiva d’una forma responsable, eficient i cívica per mantenir la higiene als nostres carrers i prevenir contagis

Us recomanem que feu servir els contenidors de la recollida selectiva d’una forma responsable, eficient i cívica per mantenir la higiene als nostres carrers i prevenir contagis. Ara més que mai hem de reciclar al 100% i molt bé, amb els envasos comprimits i el cartó premsat. Ara més que mai hem de fer-ho bé. D’aquesta manera farem que els camions de les empreses que s’encarreguen de la recollida, vinguin menys vegades al nostre municipi (també ells es posen malalts i si aquestes empreses redueixen el personal, podrem tindre problemes d’higiene en les bateries de contenidors).
 
Recordem que el servei de recollida d’andròmines està cancel·lat d’ençà que es va decretar l’estat d’alarma donat que la deixalleria comarcal està tancada durant aquest període. També recordem que està cancel·lat el servei de poda, ja que no es poden fer les recollides dels contenidors on s’aboca aquesta.
 
Per tant, es recorda a la població que queda totalment prohibit abocar poda o andròmines a les illes de contenidors o a qualsevol altre punt de recollida. Si es localitzen els veïns i veïnes que no compleixen amb aquesta ordre seran sancionats per la seva conducta incívica.