Aplaudiments als nostres comerços de Banyeres del Penedès

Cada dia sortim a les 20.00 h a aplaudir els nostres sanitaris que estan lluitant a primera línia. Ells són una part molt important dels nostres herois.

Però no volem deixar de remarcar i aplaudir també als nostres herois que tenim cada dia al peu del canó, obrint els seus comerços per poder fer que el nostre confinament sigui més lleu i que evitem els desplaçaments. Ens referim als nostres comerços de primera necessitat i serveis essencials,  i als que hem de cuidar molt entre tots. Si ells cauen, les coses se’ns complicaran encara més.

No maltractem als nostres comerciants amb la nostra imprudència, anant a comprar diverses vegades per setmana. Es recomana fer una compra gran en comptes de cada dia una mica, si és possible una o dues vegades com a màxim a la setmana. Quan anem als comerços mantinguem les distàncies amb ells i sobretot seguim les seves normes i consells. Amb la implicació de tots, tot serà més fàcil.

Però no ens oblidem de la resta de comerços o establiments que per la seva activitat s’han vist obligats a tancar. Som conscients de la situació que estan patint i de l’esforç que això comporta. Des de l’ajuntament estem estudiant diverses mesures per poder ajudar-los també a ells.

Per tot això, demanem a tots els banyerencs i banyerenques que siguin molt conscients de la situació actual, i tot i que l’anem superant de mica en mica, encara no hem vist la llum del final del túnel. És a dir, demanem que sigueu prudents i actueu amb responsabilitat.

Gràcies a tots i en especial en aquestes línies als petits negocis del nostre poble.

Gràcies!!!