L’Ajuntament de Banyeres del Penedès fa una crida per recollir màscares de snorkel i/o de busseig per entregar als sanitaris del CAP de l’Arboç i a l’Hospital del Vendrell

Les mostres de solidaritat segueixen donant-se al nostre municipi i arran d’una proposta d’un veí de Banyeres del Penedès que és socorrista aquàtic, volem anar un pas més enllà. Fa uns dies es va conèixer a través de la premsa, que les màscares de snorkel de l’empresa francesa Decathlon s’estaven utilitzant com a protecció pels sanitaris i a través d’una sèrie de modificacions, com a respiradors per als pacients en diversos hospitals.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, fem una crida a tots els veïns i veïnes del nostre municipi, per tal de recollir màscares de snorkel i/o de busseig per entregar als sanitaris del CAP de l’Arboç i de l’Hospital del Vendrell.

Si teniu aquest tipus de màscares de Snorkel o alguna de busseig, podeu enviar un whatsapp al següent número de telèfon: 626 503 363, per tal que les vinguem a recollir.