BAN Suspensió de terminis de cobrament de tributs locals

En data 20 de març de 2020, s’ha decretat per part d’aquesta Alcaldia la suspensió dels terminis de cobrament dels padrons i deutes tributaris de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès com a conseqüència del coronavirus Covid-19. La mesura s’ha adoptat per tal d’evitar a la ciutadania una preocupació afegida en aquests moments de crisis sanitària.

Aquesta mesura s’ha coordinat amb Base gestió d’ingressos, organisme autònom de la Diputació de Tarragona a qui l’Ajuntament té delegada la major part de la recaptació dels tributs locals, i s’ha acordat que, un cop aixecat l’Estat d’Alarma, declarat pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març, es fixaran nous períodes de cobrament en voluntària, tant dels padrons iniciats fins ara com dels que tenien previst iniciar-se en els propers dies, i que resten suspesos. D’acord amb el calendari fiscal d’aquest Ajuntament per 2020, els padrons de caràcter col·lectiu que s’haurien de ficar al cobrament en els propers dies són la taxa d’escombraries (primer semestre) i l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica.

També es suspèn la tramitació dels expedients executius en curs, i respecte els fraccionaments i ajornaments que vencien a partir del dia 20/3/2020, queden ajornats fins el dia 30/4/2020.
La qual cosa es comunica per al seu coneixement general.

Banyeres del Penedès, a la data de la signatura.

Amadeu Benach i Miquel

Alcalde