La banyerenca Núria Hernández primera posició en crono i cursa a l’International Kids Chelva

El passat dissabte 29 de febrer va tenir lloc a Chelva (València) la competició de BTT Rally, International Kids Chelva, en la que van participar els banyerencs Núria Hernández i el Jordi Hernández. Tots dos pertanyen al Club Montbike Montbrió.
La distància que van recórrer, va ser de 4,5 quilòmetres.
La Núria Hernández Manso va aconseguir la primera posició en crono i a la cursa (3 Scratch) amb un temps de 2’32” i el Jordi Hernández Manso va aconseguir la tercera posició en crono i la sisena a la cursa.
Moltíssimes felicitats Núria i Jordi per aquests grans resultats!!

També el passat 22 de febrer es va disputar a Banyoles, capital del ciclisme, la primera cursa de copa catalana. En aquesta primera cursa van participar un total de 15 nenes entre elles alguna francesa. La Núria Hernández va fer una molt bona cursa i mantenint el ritme tota l’estona. Va quedar cinquena a tan sols pocs segons de la quarta. Tenint en compte que és principant de primer any està molt contenta amb les sensacions.