Banyeres s’adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès

El passat dijous 27 d’abril el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha formalitzat l’adhesió de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès com a nou membre consorciat.

El conveni d’adhesió es va signar a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, amb la presència del President del Consorci, Sr. Sergi Vallès, i l’alcalde del municipi, Sr. Amadeu Benach.

El Sr. Benach va mostrar el compromís de treballar en aquesta estratègia conjunta per a la promoció de l’enoturisme. Alhora, el Sr. Vallès considera molt positiu que el Consorci creixi amb noves adhesions de municipis, fet que permet estar més al costat dels ajuntaments i compartir tant les actuacions turístiques com les necessitats i nous projectes, amb la finalitat de coordinar i treballar amb la xarxa.

Actualment, els 27 municipis de l’Alt Penedès ja participen en el Consorci i el repte, segons Vallès, és assolir que els municipis de les altres comarques del Penedès també s’hi adhereixin, així com també altres entitats i associacions relacionades amb el turisme.