Primera vetllada musical a Heretat Sabartés

vetlladamusicalEl passat dijous dia 17 de juliol, es va celebrar la primera vetllada musical a Heretat Sabartés. La primera de tres, que va consistir en un sopar i un concert de l’Orquestra de Cambra Catalana, va ser un èxit d’assistència i de satisfacció per part dels assistents, entre els quals es trobava el Molt Honorable Joan Rigol, ex president del Parlament l’alcaldessa de Banyeres del Penedès, Núria Figueras, l’alcalde de Llorenç del Penedès, Salvador Sonet, gerents d’empreses del Baix Penedès i moltes altres persones atretes pel bon gust de la vetllada.

Tot i ser la primera vegada que es realitzava un acte d’aquest tipus, Sumarroca i l’Orquestra de Cambra Catalana deixaven el llistó ben alt, apostant per la cultura i el refinament, així com l’exquisida qualitat del sopar el qual és de cuina pròpia d’Heretat Sabartés i del concert.

En aquesta primera vetllada l’OCC anava acompanyada per la soprano Marta Arbonés, guanyadora del concurs de Callosa d’en Sarrià i del Premi Ciutat de Segorbe, així com pel Sr. Joan Pàmies, director de l’orquestra i catedràtic del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, els quals van interpretar obres de Haendel, Mozart, Eduard Toldrà i Pau Casals.

Les properes vetllades seran el dijous 24 de juliol on s’interpretaran obres de Mozart, Esterri i J. Williams i l’última serà el dijous dia 31 de juliol amb obres de Piazzolla i les Quatre Estacions de Vivaldi.